divendres, 11 de novembre del 2011

EL PLAT DE LA SETMANA

Després de fer una petita enquesta dins del menjador hem trobat que el menú preferit ha estat aquest:



Llavors hem demanat a ala Rosa que ens expliqui com es fa el lluç.

Filet de lluç al forn
Ingredients:
  • lluç,
  • sal,
  • all,
  • julivert i
  • tomàquet.
Preparació:

Es posa el lluç a una safata del forn, els ingredients es trituren tots i es posa per sobre el lluç i al forn 30 min.


Equip de redacció
L'Àlex de 4t,
L'Aleix de 2n,
En Pau de 1r, i
En Josué de 3r

1 comentari:

  1. Bon dia.

    Enhorabona per la iniciativa. Espero que els pares i mares s'animin a participar-hi. Potser haurieu de fer una petita circular comunicant que el blog ja és operatiu.

    Salutacions.

    Samuel Vila

    ResponElimina