dijous, 24 de novembre del 2011

EL PLAT DE LA SETMANA

Després de fer una petita enquesta dins del menjador hem trobat que el menú preferit ha estat aquest:



Llavors hem demanat a ala Rosa que ens expliqui com es fa el lluç.

Fideus a la cassola
Ingredients:
  • ceba,
  • tomàquet,
  • pebrot,
  • alls,
  • mongeta,
  • tendra,
  • pastanaga,
  • pésols i
  • fideus.
Preparació:

Es fa un sofregit amb tomàquet, ceba, pebrot i all. S'agafen unes verduretes (mongeta tendra, pastanaga, pésols ...)
Es posen els fideus que facin xup xup uns 40 minuts.

Equip de redacció
L'Àlex de 4t,
L'Aleix de 2n,
En Pau de 1r, i
En Josué de 3r

1 comentari:

  1. Ep !

    Us heu fixat que tots els plats de la setmana fins ara tenen pasta ? mmmmmmh, pense-m'hi....

    ResponElimina